lördag 25 juli 2009

skaldjur och långa nätter

WOHOOO, nu kör vi!!
uttrycket jobi lyckades införa här i ulebergshamn.
och ja det har använts mycket och ordentligt.

vilka dagar vi har haft, trots att vädret faktiskt varit rätt kissigt... en hel del regn och massa blåst, men skam den som ger sig! vi har ätit skaldjur och myst och gått på sangriafest och varit på kanten och dansat och skrattat och sjungit med till den rysska nationalsången. vi har haft det väldigt bra med andra ord.

sitter och skriver på sophias dator som ju INTE har bluetooth vilket innebär att jag inte orkar ladda upp några bilder, det blir alldeles för mycket mäck med sladdar hit och dit. men ska dock styra upp internet på min dator senare idag (eftersom att sophsoph inte har spotify på sin dator, ILLA) så då är det i alla fall mycket möjligt att bilder från vår roadtrip kommer upp.

fick en liten rapport hemifrån imorse av jobi, så nu vet jag vad som försegick på club green också. det verkar ju som att alla körde på rätt bra. skvaller är ju för roligt ibland!

nej nu ska vi promenera in till Hunnebo och handla lite.. kanske blir musslor till middag idag, vi har ju ätit räkor redan två gånger och igår blev det krabba och havskräftor. jag gillar västkusten!! skaldjur är ju kanske DET bästa som finns!!

laters!

Inga kommentarer: