tisdag 8 september 2009

ämne?

kanske ska skriva om medieteknik...

tydligen är medieteknik så diffust att vi måste ha två kurser "program integration" och "introduktion till medieteknik" för att vi ska kunna förstå vad det är vi ska hålla på med. dessutom har vi massa människor som berättar för oss ungefär vad vi kan göra när vi är färdigutbildade, fast man kan ju också göra massa annat när man är färdig civ. ingengör...

vi har alltså två flummkurser, skulle väl vilja säga två och en halv för "Grafisk Teknik" har hittills bara varit massa småprat och fakta om tryckpressar och (idag) den grafiska produktionsbranschens utveckling..

fast det är rätt skönt det med, att starta på halvfart, inte bara slängas in och bli helt avskräckt på hela studentlivet. vi på media har roligt tillsammans, dessutom delar vi allt (speciellt på förkylningar).

en god nyhet är att vi (jag, johan k och ingrid) ska få kolla på en lägenhet i Bergshamra den här veckan. det är en 3,5:a på 90m^2... hoppas att det är något riktigt bra så att vi kan starta upp vårat lilla mini-kollektiv snart!

nu ska jag göra sista uppgiften på programmerings labben (inför morgondagen) och sedan ladda för BosseGasquen imorgon kväll, det är tema 'BÅT'... vad ska man då sätta på sig?!


kiss & byes

Inga kommentarer: